Poslovno in pravno svetovanje

osredotočeni na stranke.

Usmerjeni k rezultatom.

Argos Consulting združuje strokovnjake, ki se trudijo preko poslovnih in pravnih rešitev izboljšati življenja naših strank.

01

O nas

Argos Consulting je svetovalno podjetje, ki združuje strokovnjake na poslovnem in pravnem področju. Svojim strankam, ki so tako fizične, kot tudi pravne osebe, nudimo širok nabor storitev na področju poslovnega in pravnega svetovanja. Da bi našim strankam zagotovili najboljšo podporo in storitve, združujemo znanje in leta izkušenj, ki so jih naši svetovalci pridobili v več kot 30 letni prisotnosti na slovenskem in hrvaškem trgu.

Za vas.

Naš odnos s strankami gradimo na osebnem pristopu in zaupanju. Naši osebni svetovalci so vam na razpolago vedno, ko je to potrebno.

Poslovno
svetovanje

Poslovno in finančno svetovanje je zelo svojevrstno področje, zato ga je potrebno prilagoditi potrebam vsake stranke. Nihče si ne želi biti povprečen, saj nam povprečnost ne zagotavlja prednosti pred konkurenco in s tem dolgoročnega obstoja na trgu. Z dobrim in strokovnim nasvetom si tako zagotovite konkurenčno prednost in posezite po višjih ciljih v vseh fazah življenjskega cikla podjetja.

02

Pri Argos Consulting smo zavezani, da našim strankam nudimo vrhunske pravne storitve, ki jim zagotavljajo dodano vrednost. Več desetletij izkušenj na področju gospodarskega prava nam omogoča, da vsaki naši stranki nudimo učinkovito in celovito rešitev. Pravno svetovanje nudimo tako pravnim kot tudi fizičnim osebam.

03

Pravno
svetovanje

Potrebujete svetovanje?

V kolikor potrebujete našo storitev ali ponudbo, smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca, ki vam omogoča, da sporočilu priložite tudi relevantne datoteke. Po hitrem pregledu bo zadeva dodeljena osebnemu svetovalcu, ki bo v najkrajšem možnem času stopil z vami v stik.

Vizitka

Argos Consulting d.o.o.